2020-06-03

Yaz Stajları İle İlgili Önemli Duyuru!

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu ve İsteğe Bağlı Yaz Stajı Uygulamaları Hakkında Bilgilendirme

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Senatosunun 20.05.2020 tarihli kararı ile Meslek Yüksekokullarında ÖDEV UYGULAMASI şeklinde gerçekleştirilecektir.

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi zorunlu ve isteğe bağlı Yaz Dönemi Staj Uygulamasına ilişkin tarihler ve açıklamalar aşağıdaki tabloda sunulmuş olup; öğrencilerimizin uygulamayı titizlikle takip etmeleri gerekmektedir.

Önemle Duyurulur…

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ TAKVİMİ

Tarih Açıklama
Staj Başvuru Tarihleri 15 - 19 Haziran 2020 Staj Başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından, Meslek Yüksekokulumuz internet sayfasında bulunan
Staj Ödevi Başvuru Formu doldurularak
Meslek Yüksekokulumuzun resmi e-posta adresi
 saraymyo@nku.edu.tr
adresine gönderilecektir.
Staj Başvurularının Değerlendirilmesi 22 - 26 Haziran 2020 Staj Başvuruları kabul edilen öğrencilerin listeleri ile Staj ödev konuları
Meslek Yüksekokulumuz internet sayfasında ilan edilecektir.
Staj Yerine Geçecek Ödevlerin Son Teslim Tarihi 21 Ağustos 2020 Staj yerine geçecek ödevler UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek veya ilgili program danışmanının
(Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir.

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLER :
         Staj ödevlerini oluşturacak evraklara, aşağıda linki verilen sayfalardan ulaşılıp temin edilecektir. Staj yerine geçecek olan evraklar; Kapak Sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları, öğrencilerimiz tarafından çoğaltılarak kullanılacak ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

Staj Ödevi Başvuru Formu  İndir
Staj Ödev Kapak Dosyası (Form No:1) İndir
Staj Ödev sayfası İndir

Program Danışmanları (Staj Amirleri) Listesi