2022-07-07

SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU

2021 – 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEK DERS SINAVI DUYURUSU

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 16. Maddesinin 5. Fıkrasına göre; mezun olabilmeleri için staj dışında devamı alınmış ve Mezun olmak için tek dersi kalmış öğrencilerimizin;

• Aşağıda verilen bağlantıdan dilekçeyi indirdikten sonra çıktı alarak doldurup, ıslak imzalı şekilde taratması veya resmini çekmesi, 19 Temmuz 2022 Salı saat 13:00'e kadar  saraymyo.ogr@nku.edu.tr  mail adresine iletmesi gerekmektedir. (Dilekçelerin aslını Çarşamba günü saat 12:00’ye kadar teslim etmeniz gerekmektedir.) Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

• Tek Ders Sınavı  20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14:00’te yüz yüze yapılacaktır.

Dikkat: Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde(güz dönemi dersi ise güz döneminde, bahar dönemi dersi ise bahar döneminde) ders kaydı yaptırmış olması gerekir.

TEK DERS SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ