2022-11-07

Saray Gezi Topluluğu kuruldu.

"Saray Gezi Topluluğu" Kuruldu.

Saray Gezi Topluluğu, Saray MYO Grafik Tasarımı programı öğrencilerinden İrem Çağla Bandar öncülüğünde, Öğr. Gör. Şükran Üneş koordinatörlüğünde Ekim 2022'de kuruldu.

Topluluk Başkanı: İrem Çağla Bandar (Saray MYO Grafik Tasarımı)

Topluluk Başkan Yard.: Berkay Keskin (Saray MYO Grafik Tasarımı)

Sayman:  Neslihan Nacak (Saray MYO Grafik Tasarımı)

Topluluk websitesinde yer alan tanıtım metninde "Saray Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak , bir araya gelip sosyalleşmenin yollarını aradık. Hem de bizden sonra gelen öğrencilerin de bir araya gelerek gezi etkinlikleri düzenleyebileceği Saray Gezi Topluluğu'nu kurduk. Amacımız gezerek öğrenmek, gittiğimiz tarihi ve kültürel mekanlarda arkadaşlarımızla eğlenerek güzel anılar biriktirmektir. Bu sebeple sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız." ifadeleriyle topluluğun kurulma amacı ve misyonunu vurgulayan metniyle çalışmalarına başlayan gezi topluluğu yıl içerisinde gerçekleştirilecek etkinliklerle çalışmalarınI sürdürecektir.

"Saray Gezi Topluluğu"  hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Gezi planlarına topluluk web sitesinden ulaşabilirsiniz.