2023-10-13

2023 – 2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2023 Yılı YKS sınavı ile Meslek Yüksekokulumuz Programlarına yerleşen öğrencilerimize, akademik sosyal hayata daha kolay uyum sağlamaları, eğitim-öğretim, bilgi işlem, akademik birimlerimiz, kampüste yaşam ve etkinlikler konusunda tanıtıcı bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 12 Ekim 2023  Perşembe günü 10:30’da tanıtım ve oryantasyon programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanlıklarının 09 – 11 Ekim 2023 tarihlerinde kendi bölüm öğrencilerine gerçekleştirdikleri tanıtım ve oryantasyon programından sonra gerçekleştirilen Yüksekokul Genel Oryantasyon programının açılış ve tanıtım konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Uğur AKYOL yaptı.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda, Namık Kemal Üniversitesinin tanıtımı, organizasyonel yapısı, Meslek Yüksekokulu’nun tanıtımı, NKUZEM sistemi, Erasmus Değişim Programı, Kamu kurum ve kuruluşları ile Üniversitemizin sağladığı burslar ve imkanlar, Eğitim Öğretim Mevzuatı, Öğrenci Temsilciliği sistemi, Memnuniyet anketleri ile web sitelerinin tanıtımı yapıldı.