2022-10-11

2022 – 2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2022 Yılı YKS ile Meslek Yüksekokulumuz Programlarına yerleşen öğrencilerimize, akademik sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını, eğitim-öğretim, bilgi işlem, akademik birimlerimiz, kampüste yaşam ve etkinlikler konusunda tanıtıcı bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 06 Ekim 2022  Perşembe günü 14:00’da tanıtım ve oryantasyon programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Uğur AKYOL’un açılış ve Üniversitemiz Akademik ve İdari Teşkilat yapısını tanıtan konuşmasıyla başlayan program, bölüm başkanlıkları ve bölüm öğretim elemanlarının tanıtımıyla devam etti.

Müdür Yardımcısı Hüseyin AYDIN’ ın Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile ilgili konuşmasının ardından, Meslek Yüksekokulumuz bilgi işlem sorumlusu personelimizin; bilgi işlem, mail sistemi, e-üniversite otomasyon sistemi, ders kayıt aşamaları ve ölçme değerlendirme sistemi hakkındaki aydınlatıcı bilgilendirmesiyle program son buldu.