2021-07-13

2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Takvimi ve Kontenjanlar

T.C.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Tapu ve Kadastro

Dikkat:

1. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yatay geçiş yapmalarına engel bir durum olmadığını gösterir bir belgeyi kendi okullarından alarak tarafımıza ibraz etmeleri gerekmektedir.

1. Posta ile yapılacak başvurularda, 13 Ağustos 2021 tarihinden sonra tarafımıza ulaşacak belgeler dikkate alınmayacak olup, evrak takibi ve ulaşımı konusunda sorumluluk öğrenciye aittir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Başvuru dilekçesi. (Dilekçede Fakülte/Yüksekokul, bölüm veya programlar açıkça belirtilir. ayrıca hangi Yatay Geçiş Türü ile başvuru yapıldığı belirtilmelidir.)

2- Onaylı Not belgesi (transkript); başvuruda bulunan öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren belgenin aslı.

3- Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir onaylı belge.

4- ÖSYM Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)

5- Öğrenci Belgesi :  başvuruda bulunan öğrencinin ayrılacağı kurumda öğrenci olduğunu gösteren belgenin aslı.

(Ek Madde 1 uyarınca sadece bir defa yatay geçiş yapabileceğinden öğrenci belgesinde "kayıt şekli"'de belirtilmelidir.)

6- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge : Öğrencinin  kayıtlı olduğu Yükseköğretim kurumundan disiplin cezası almadığına dair belge

Not: Evraklarında eksiklik olan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

Belgeler E İMZALI Kabul Edilmektedir.

2017 ÖSYS TABAN PUANLARI ÖN LİSANS

2018 ÖSYS TABAN PUANLARI ÖN LİSANS

2019 ÖSYS TABAN PUANLARI ÖN LİSANS

2020 ÖSYS TABAN PUANLARI ÖN LİSANS

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ ESASLARI

Öğrenci İşleri Bürosu Elektronik Posta: saraymyo.ogr@nku.edu.tr (anlık dönüş yapılmaktadır.)

Öğrenci İşleri Bürosu Telefon              : 0 282 250 42 19