2021-02-19

SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

TEK DERS SINAVI DUYURUSU

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 16. Maddesinin 5. Fıkrasına göre; mezun olabilmeleri için staj dışında devamı alınmış ve Mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilerimizin;

• Aşağıda verilen bağlantıdan dilekçeyi indirdikten sonra çıktı alarak doldurup, ıslak imzalı şekilde taratması veya resmini çekmesi, 23 Şubat 2021 Salı saat 14:00'e kadar  saraymyo.ogr@nku.edu.tr  mail adresine iletmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

• Tek Ders Sınavı  24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te Online yapılacaktır.

Dikkat: Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir.

TEK DERS SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ