2024-08-23

Meslek Yüksekokulumuza Entegre Yönetim Sistemi Kapsamında Dış Denetim Ziyareti Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda 23 Ağustos 2024 Cuma günü Entegre Yönetim Sistemi kapsamında dış denetim ziyareti gerçekleştirildi.

Gerçekleşen denetim ziyaretinde; Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları; Öğr. Gör. Dr. Melike ÖNCE NİŞANCIOĞLU ve Öğr. Gör. Pınar ONGAN, Yüksekokul Sekreteri Mesut KABAAĞAÇ, Özel Kalem Selma DEMİR hazır bulundu.

Dış Denetim ziyaretinde Denetçi Merve YEKBEN’e Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Personeli Öğr. Gör. Dr. Burcu DURMUŞ eşlik etti.

Entegre Yönetim Sistemi Politikasında belirtildiği gibi Meslek Yüksekokulumuz; Entegre Yönetim Sistemi (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018) standartlarına ve ilgili mevzuatlarına uyumlu olarak süreç odaklı kalite yönetimi anlayışı ile tüm süreçlerini düzenli olarak gözden geçirerek hizmet ve faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesini esas almaktadır.