Saray Meslek Yüksekokulu
2024-06-07

TNKÜ Saray Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.



 

TNKÜ Saray Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.  

Saray MYO konferans salonunda 03.06.2024 tarihinde düzenlenen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Uğur AKYOL, Saray Belediyesi Başkan Yard. Sertaç AKGÜL, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat UÇAK, akademik ve idari personel, öğrencilerimizin velileri ile mezun olan öğrencilerimiz katılmıştır.  

Protokol konuşmaları kapsamında Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Uğur AKYOL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN öğrencilerimize, velilerimize ve akademik personelimize,Yüksekokul Birincisi Sıla GÜNEŞ, günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalarını yapmıştır. 

Açılış konuşmalarının ardından, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programından Yüksekokul Birincisi  Sıla GÜNEŞ yaş kütüğüne ismini çakmıştır. Ardından dereceye giren öğrencilerimize plaketleri ve armağanları protokol üyeleri ve akademik personelin katılımı ile takdim edilmiştir. Mezun öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin takdimi sonrasında, mezuniyet programı geleneksel kep atma töreni ile sona ermiştir.

Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, hayatları boyunca başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.