2023-12-26

27 Aralık''''ta Trakya Kariyer Fuarı 2023''''e katılım gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en kapsamlı bölgesel kariyer fuarlarından “Trakya Kariyer Fuarı”, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, paydaş üniversitelerin katkılarıyla 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’nde gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokulumuz öğrencileri ile katılım sağladığımız bu fuar, birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkân sağlamış ve özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çok sayıda kurumu, yüksekokulumuz öğrencileri ile aynı platformda bir araya getirmiştir.

Fuar kapsamında öğrencilerimiz eğitim gördükleri alanda hizmet veren firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkânları konularında ilk ağızdan bilgi alma fırsatı sağlamış ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine ve panellere katılmışlardır.