2024-03-22

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Akran Eğitimi Projesi

Grafik Tasarımı Programı "Gönüllülük Çalışmaları" dersi  kapsamında, Öğr. Gör. Pınar Ongan yürütücülüğünde ilerleyen “Dijital Dengeni Yeniden Kur” Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Çalışmaları Projesini yapan öğrencilerimizden Vedat Kolay ve Ersan Çavuşoğlu'nun desteğiyle Genç Yeşilay Derneği ile birlikte "TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE AKRAN EĞİTİMİ PROJESİ'nin sunumu 26 Mart 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirecektir.

Yeşilay Akran Eğitimi, gençler arasında bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynamaktadır. Katılımcıların bağımlılıkla ilgili farkındalıklarını artırması, olumlu davranışları teşvik etmesi ve toplumsal düzeyde sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmesiyle, gençlerin daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek için önemli bir adımdır. Bu programın yaygınlaştırılması ve desteklenmesi, bağımlılıkla mücadelede daha etkin sonuçlar alınmasına yardımcı olması amaçlanır.