Saray Meslek Yüksekokulu
2016-05-24

MEYOK Toplantısı Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşti



    Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Toplantısı,24 Mayıs 2016 tarihinde Yüksekokulumuz’un ev sahipliğinde gerçekleşti. MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Şefik KURULTAY ve müdürlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda açılması planlanan yeni programlar hakkında görüş alış verişi yapan katılımcılar, genel anlamda meslek yüksekokullarının sorunlarını gündeme getirdi ve sorunların çözümüne yönelik öneriler sundu.
 

    Organizasyona Yükskeokulumuz adına ev sahipliğinde bulunan Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN, yapılan toplantının okulumuza öğrencilerimize ve özellikle ilçemize hayırlar getirmesini dilerken Saray’da ki yeni yerleşke binasında açılması planlanan yeni programlara ilişkin herkesin desteğini beklediğini ve bu desteğin genişleyerek bir an önce varılmak istenilen hedefe ulaşmak istediklerini özellikle belirtti.

Toplantıda Saray Meslek Yüksekokulunda açılması planlanan “Grafik Tasarımı” ile “Tapu ve Kadastro” bölümlerinin açılması konusunda Üniversite Senatosu ve Eğitim komisyonuna sunulmasına oy birliğiyle karar alındı.

     MEYOK üyeleri, 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemine yeni binasında başlayan yüksekokulumuzu gezerek beğenilerini dile getirdi. Toplantı sonunda hep birlikte fotoğraf çekiminin ardından katılımcılar Saray’dan ayrıldı.