2022-01-07

Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Planlama ve İş Kulübü Eğitimi Seminerleri

Meslek Yüksekokulumuzda “Kariyer Planlama” ve “İş Kulübü Eğitimi” Seminerleri Gerçekleştirildi.

Programa, Müdür Yardımcılarımızdan Öğr.Gör.Hüseyin AYDIN, öğretim görevlileri, Kariyer Eğitim Merkezinden Şube Müdürü Doğan DEMİR, idari personel ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Kariyer Danışmanlarından Serpil ÇILĞIN tarafından verilen eğitimde, Kariyer Planlama Süreci ve Kariyer Hedefi Belirleme konularında bilgilendirmede bulunuldu.

Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü çalışanlarından Serpil YÜCEL ve Özge ŞİMŞEK ise, İŞKUR’un işlevleri, Mesleki Yönetim ve Yönelimler, İşçi ve İşveren İlişkileri gibi konularda öğrencilerimize sunum gerçekleştirdiler. Eğitimcilerin belirlediği öğrencilerimiz tarafından işçi-işveren görüşmelerinin yüz yüze ve telefonla görüşme şeklinde temsillerinin yapılmasının ardından, katılım sertifikalarının dağıtımıyla program nihayete erdi.

Eğitimcilerimize sunumlarından ötürü teşekkür ederiz.