Saray Meslek Yüksekokulu
2016-10-04

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı



Saray Meslek Yüksekokulu’na 2016-2017 Akademik Yılında ilk defa kayıt yaptıran ve öğretime başlayan öğrencilere, Yüksekokulumuz konferans salonunda “Oryantasyon” eğitimi verildi.

Oryantasyon Eğitimi, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cem KOLUKIRIK koordinasyonunda Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile İşletme Yönetimi birinci sınıf öğrencilerinin katılımı ve yüksekokul idareci ve öğretim görevlilerinin sunumları eşliğinde gerçekleştirildi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

 Öğr. Gör. Salim KISTIRAK; oryantasyon hakkında bilgilendirme, üniversitenin ve yüksekokulumuzun akademik ve idari yapısının anlatılması, danışman hocaların görevleri ve tanıtılması, öğrencilerin ilgili yönetmeliklere nereden ulaşabileceklerine dair konularında bilgilendirmede bulundu. Ardından Öğr. Gör. Dr. Kaan GAYTANCIOĞLU öğrencilere program tanıtımı, programların amaç ve yeterlilikleriyle iş alanları hakkında bilgilendirmede bulundu. Öğr. Gör. Hüseyin AYDIN öğrencilerimize Saray ilçesi hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Fatih BELEN yüksekokulumuzda öğrencilere sağlanan sosyal haklar ile öğrenci toplulukları ve ücretsiz kursalar hakkında bilgilendirme yaptı. Akabinde Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN öğrencilerimize genel bir bilgilendirme yaparak eğitimleri ve gelecekleri hakkında tavsiyelerde bulundu.

Son olarak Milli Eğitim Bakanlığının 15 Temmuz Şehitleri anma video gösterisi öğrencilerimize izletilerek oryantasyon eğitimi son bulmuştur.