2020-09-25

Ders Kayıt Aşamaları

DERS KAYIT AŞAMALARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, 2.sınıf öğrencilerimizin ders kayıtlarını 28 Eylül - 02 Ekim 2020  tarihleri arasında e-üniversite sistemi üzerinden online yapmaları gerekmektedir. 2020 YKS ile yerleşen 1.sınıf öğrencilerimizin ders kayıtları sistem tarafından otomatik yapılmakta olup, başkaca bir işlem yapmaları gerekmemektedir.

2+1, 2+2, 2+3 vs şeklinde dönem uzatmış olan öğrencilerin, yine belirtilen tarihler arasında Halkbank veya Vakıfbank'a öğrenci numaralarını söyleyerek harçlarını yatırmaları gerekmektedir(ATM'den de yatırılabilir.) Harç yatıran öğrencilerin, dekont veya fişi Danışmanlarına iletmeleri gerekmektedir.

Aşağıda ders kayıt aşamaları gayet net şekilde açıklanmıştır. Lütfen açıklamaları dikkatle okuyunuz. Karşılaştığınız herhangi bir olumsuz durumla alakalı öğrenci işleri büromuzla irtibata geçebilirsiniz.

1.ADIM

2.ADIM

3.ADIM

4.ADIM

5.ADIM

6.ADIM

DİKKAT: Online ders kaydı sonrası, onay için Danışmanınızla irtibata geçiniz. Harç yatırdıysanız, dekontu Danışmanınıza iletiniz.

Program Danışmanları:

monce@nku.edu.tr

Tapu ve Kadastro II

e-Üniversite Sistemi

DERS KAYIT AŞAMALARI (PDF)

AKADEMİK TAKVİM (Güncelleme olabilir...)