Saray Meslek Yüksekokulu
2018-10-05

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı



Saray Meslek Yüksekokulu’na 2018-2019 Akademik Yılında ilk defa kayıt yaptıran ve öğretime başlayan öğrencilere, Yüksekokulumuz konferans salonunda “Oryantasyon” eğitimi verildi.

Oryantasyon Eğitimi, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Fatih BELEN koordinasyonunda Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi ile Tapu ve Kadastro birinci sınıf öğrencilerinin katılımı ve yüksekokul idareci ve öğretim görevlilerinin sunumları eşliğinde gerçekleştirildi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

 Öğr.Gör. Ayşegül ÖZTEKİN; oryantasyon hakkında bilgilendirme, üniversitenin ve yüksekokulumuzun akademik ve idari yapısının anlatılması, danışman hocaların görevleri ve tanıtılması, öğrencilerin ilgili yönetmeliklere nereden ulaşabileceklerine dair konularında bilgilendirmede bulundu. Ardından Öğr.Gör. Melike ÖNCE öğrencilere program tanıtımı, programların amaç ve yeterlilikleriyle iş alanları hakkında bilgilendirmede bulundu. Öğr.Gör. Seval AYGÜN ÖZDEMİR öğrencilerimize Saray ilçesi hakkında bilgilendirrme yaptıktan sonra yüksekokulumuzda öğrencilere sağlanan sosyal haklar ile öğrenci toplulukları ve ücretsiz kurslar hakkında bilgilendirme yaptı.