Saray Meslek Yüksekokulu
2012-12-10

YÜKSEKOKULUMUZDA KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ COŞKUSU



YÜKSEKOKULUMUZDA KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ COŞKUSU

Yüksekokulumuz tarafından organize edilen “2012 – 2013 Akademik Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen program 10 – 11 Aralık 2012 tarihinde Saray Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

            Etkinlik kapsamında ;  10 – 11 Aralık 2012 tarihlerinde Üniversitemiz Rektörlüğünce gönderilen “Odyrs Kralları” resimleri ile “II. Abdülhamit dönemi Tekirdağ Fotoğrafları” sergisi Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde 2 gün süreyle Saray halkının beğenisine sunularak büyük ilgi topladı.

            11 Aralık 2012 saat 19.30 ‘daki Programda ise Üniversitemiz Gümüş Ayaklar Halk Dansları Topluluğu ile Yüksekokulumuz Müzik Grubunun gösteri ve dinletisi Saray halkının ve Öğrencilerimizin büyük katılımı ve coşkusuyla gerçekleştirildi.

            Saray Kaymakamı Sayın Hüseyin ÖNER, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Dilaver PERÇİN ile kurum amirlerinin katıldığı programda bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.S.Ahmet MENTEŞ “ Üniversiteler Akademik ve Bilimsel çalışmalar yanında içinde bulunduğu yöreye de kültürel anlamda katkı sağlarlar. Bizde böyle bir etkinlik düzenleyerek içinde yaşamakta olduğumuz ilçemize görevimizi yapmaya çalıştık. Saray halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor, sayılarımı sunuyorum” dedi.

            Saray Kaymakamı Hüseyin ÖNER’ de yaptıkları konuşma da “ İlçemiz Saray’da böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden memnuniyet duyuyor ve devamını diliyorum. Bu nedenle başta Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere Yüksekokul Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

            Program;  Namık Kemal Üniversitesi Tanıtım filmi izlenildikten sonra, Gümüş Ayaklar Halk Dansları Topluluğu ve Saray Meslek Yüksekokulu Müzik Topluluğunun gösteri ve dinletileriyle coşkulu bir şekilde sona erdi.