Saray Meslek Yüksekokulu
2019-07-05

EK SINAV DUYURUSU!



 

EK SINAV DUYURUSU

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre Üniversitemize 2015 yılında kayıt yaptırıp, azami öğrenim süreleri sonunda mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin, devam şartını sağlamış olmak koşuluyla, başarısız oldukları tüm dersler için 2 (iki) ek sınav hakkı bulunmaktadır. (Devamsızlıktan kalınan veya öğrenim süresi içinde hiç alınmamış olan dersler için ek sınav hakkı bulunmamaktadır.)

 

Yapılacak ek sınavlar sonunda başarısız olduğu, hiç almadığı ve alıp da devam şartı sağlanmayan derslerin toplamını 5 (Beş) ve altına indiremeyen öğrencilerin, Üniversitemiz ile ilişiği kesilecektir.

 

2015 Yılında kayıtlanıp; Azami Öğrenim sürelerini tamamlayan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen tarih aralığında yapılacak ek sınavlara girebilmek için 11.07.2019 tarihine kadar ekte yer alan “Ek Sınav Talep Dilekçesi” örneği ile Meslek Yüksek Okulumuz Öğrenci İşlerine şahsen başvurmaları veya dilekçelerini belgegeçer(fax) yoluyla göndermeleri yahut da ıslak imzalı tarayıp mail göndermeleri gerekmektedir.

 

Ek sınavlara girme hakkına sahip öğrenciler ve ilgili derslerin listesi ile ayrıntılı sınav programı, aşağıdaki linkte verilmiştir.

 

1. Ek sınavlar 12-19 Temmuz 2019

2. Ek sınavlar 22-26 Temmuz 2019

 

 

Ek Sınav Talep Dilekçesi Örneği

 

Ek Sınav Programı

 

Ek Sınav Programından Yararlanabilecek Öğrenciler

 

 

Belgegeçer (Fax): 0282 250 99 44

E-Posta               : saraymyo@nku.edu.tr