2013-10-01

SARAY MYO ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

2013 – 2014 Eğitim Öğretim Yılında Yüksekokulumuzu tercih ederek aramıza yeni katılan öğrencilerimize, okullarına olan uyum sürecini hızlandırmak ve Üniversitemiz ile Yüksekokulumuzu tanıtmak, sosyal ve Kültürel olanaklardan bahsetmek üzere 01.10.2013 tarihinde oryantasyon programı düzenlendi.

Üniversitemiz Tanıtım Filmiyle başlayan programda, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Pınar YÜRÜK, öğrencilerimize tekrar hoş geldiniz diyerek Yüksekokulumuzun tanıtımı, ilçemiz Saray ile sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgiler sundu.

Ardından söz alan Yüksekokul Sekreteri Mesut KABAAĞAÇ, Üniversitemizin Organları ile  Yönetim yapısından bahsederek, öğrencilerimize “Namık Kemal Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinden” bahsetti.

Yüksekokulumuz Konferans salonunda düzenlenen Oryantasyon Programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.