Saray Meslek Yüksekokulu
2014-03-12

Ruse Angel Kanchev Üniversitesinden Yüksekokulumuza Ziyaret



                 Bulgaristan Ruse Angel Kanchev Üniversitesi heyeti, üniversitelerini tanıtmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere 12.03.2014 tarihinde Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Saray MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç.Dr. Krasimir Velikov Martev ve Yabancı Öğrenciler Bölümü Müfettişi Nevin Hebibova’dan oluşan Bulgar heyetiyle birlikte, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen ÖNTÜRK’ te teşrif ettiler.

                 Prof.Dr. Mihail Petkov İliev ve Doç.Dr. Krasimir Velikov Martev, üniversitelerinin tarihçesinden kısaca bahsederek yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitelerini neden tercih etmesi gerektiğini, fiziki ve teknik imkanları ve yabancı uyruklu öğrencilerin başvuru koşulları hakkında bilgi verdi.

                 Yüksekokulumuz Akademik Personeli ile öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda, Günün anısına Saray MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Sezen GÜNGÖR tarafından yüksekokulumuza ziyarette bulunan Bulgar heyetine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.