2013-05-14

Pazarlama ve Yönetim Danışmanı Adnan DUYGUN Semineri

Yüksekokul Müdürlüğümüz tarafından 14.05.2013 tarihinde düzenlenen ve konuşmacı olarak Pazarlama ve Yönetim Danışmanı Adnan DUYGUN’ un katıldığı “KARİYERDE BAŞARI” adlı seminer, Yüksekokul Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Pazarlama ve Yönetim Danışmanı Adnan DUYGUN; öğrencilerimize yönelik “ İş hayatında profesyonelleşme, Başarının Sırları, motivasyon” gibi konularda eğitim verdi.

Öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla ile son derece zevkli ve bilgilendirici olan seminer büyük ilgi gördü.

Seminer sonunda Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.S.Ahmet MENTEŞ tarafından Pazarlama ve Yönetim Danışmanı Adnan DUYGUN’ a günün anısına şükran plaketi takdim edildi.