2020-04-02

Kayıt Dondurma Talepleri İle İlgili Önemli Duyuru!

MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN

DİKKATİNE !!!

Değerli Öğrencilerimiz;

Bilindiği üzere küresel düzeyde baş gösteren COVİD-19 salgını nedeniyle, Üniversitemiz Rektörlüğünün direktifleri doğrultusunda 30 Mart 2020 tarihinden itibaren örgün öğretim metodundan, uzaktan eğitim metoduna geçiş yapmış bulunmaktayız.

Ancak; bazı öğrencilerimizden ikamet ettikleri yerlerde bilgisayar temini veya internet erişimi bulunmadığına yönelik talepler geldiğinden ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında almış olduğu karar gereği, 2019 – 2020 Bahar Yarıyılı ile sınırlı olmak üzere Kayıt Dondurma talebinde bulunan öğrencilerimize “Kayıt Dondurma” hakkı verilmesi kararlaştırılmıştır.

Yukarıda açıklanan nedenlerle Kayıt Dondurma talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda örneği verilen dilekçeyi;

a) Yazıcı cihazı bulunanların, çıktısını alıp doldurarak imzalı bir şekilde,

b) Yazıcı cihazı bulunmayanların, a4 kağıdına el yazıları ile yazarak imzalı bir şekilde,

resmini çekip, saraymyo@nku.edu.tr adresine öncelikle nku uzantılı mail adreslerinden, nku uzantılı maillerinde sıkıntı yaşayan öğrencilerimizin taraflarına ait herhangi bir mail adreslerinden göndermeleri halinde bu talepleri işleme alınacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Not : 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılındaki Kayıt Dondurmalar bu dönemle sınırlı kalmak kaydıyla “Azami Öğretim Süresinden” sayılmayacaktır.

Dikkat: Ad-soyad ve imza bulunmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

@nku uzantılı mail adresi ayarları

Dilekçe Örneği (Yazıcıdan çıktı alacaklar için)

Dilekçe Örneği (El yazısı ile yazacaklar için)

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Saray Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne

Meslek Yüksekokulunuz ………………………….Programı ….………………no’lu öğrencisiyim.

COVİD-19 pandemik salgını nedeniyle Üniversitemizin başlatmış olduğu uzaktan eğitim sistemine bilgisayar temini/internet erişim imkanımın kısıtlı olması nedeniyle giriş yapmakta zorlandığımdan, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında kaydımın dondurulması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.

Adı – Soyadı

ADRES                      :