Saray Meslek Yüksekokulu
2014-05-13

Kapaklı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğünden Yüksekokulumuza Ziyaret



      Sosyal Güvenlik Kurumu Tarafından her yıl Mayıs ayının 2. Haftasında kutlanan " Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında Kapaklı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü  heyeti  Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

       Kapaklı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı Hakan YILDIRIM, her yıl mayıs ayının 2. haftasının "Sosyal Güvenlik Haftası" olarak kutlandığını, sosyal güvenlik hususunda vatandaşları ve kamu kurumlarını ziyaret ederek bilgilendirdiklerini, amaçlarının Sosyal Güvenlik konusunda farkındalık yaratmak olduğunu belirtti.

      Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. S. Ahmet MENTEŞ ise Sosyal Güvenlik Merkezi Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bizde Yüksekokul olarak Sosyal Güvenliğin her bireyi ilgilendiren geniş bir yelpazede yer alması ve istihdam olanağının yüksek olması nedeniyle 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılında “Sosyal Güvenlik Programı” açmayı planlıyoruz. Program dosyamız hazır, önümüzdeki günlerde Üniversitemiz Rektörlüğüne arz edeceğiz. Dolayısıyla bu günkü ziyaretiniz bizim için daha farklı anlam kazandı. Umuyorum birlikte işbirliği yapma imkânları da bulunacağız.” dedi.

       Karşılıklı görüş alışverişi bulunduktan sonra Kapaklı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı Hakan YILDIRIM, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. S. Ahmet MENTEŞ’e çiçek taktim etti.

       Doç. Dr. S. Ahmet MENTEŞ’te günün anısına heyete Namık Kemal Üniversitesi tabağı taktim etti.