2023-01-30

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri

Kayıt yenileme işlemleri hakkında detaylı bilgi ve

ders kayıt adımları için tıklayınız.

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Ders Kayıtları

30 Ocak 2023 – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında https://ogr.nku.edu.tr/ sitesinden e- kayıt yenileme (elektronik ders kayıt) işleminizi yapabilirsiniz.

• Öğrenim ücretiniz/harcınız varsa aşağıda belirtilen bankalara ödeme yaptıktan sonra e-kayıt yenileme işleminizi yapabilirsiniz. Öğrenim ücretiniz/harcınız yoksa e-kayıt yenileme işleminize devam edebilirsiniz.

• E-kayıt yenileme işlemi öğrenci ve danışman tarafından onaylanmalıdır. Aksi taktirde kayıt yenileme (Ders Kaydı) işleminiz gerçekleşmez.

• Kayıt yenileme işleminiz tamamlandıktan sonra 6 Şubat – 10 Şubat 2023 tarihleri arasında varsa katkı payı / öğrenim ücreti banka dekontununun birim öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

• Ders kayıtlarında ders seçimleri ile ilgili sorumluluk öğrencilere aittir.

Not: 2023 yılı itibari ile gelen yeni öğrencilerin ders kayıt yenileme işlemlerine tabidir.