Saray Meslek Yüksekokulu
2015-06-22

2014 – 2015 Akademik Yılı Mezuniyet Coşkusu



SARAY MESLEK YÜKSEKOKULU

2014 – 2015 AKADEMİK YILI MEZUNİYET COŞKUSU

            Yüksekokulumuz 2014 – 2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı.

            Öğrencilerimizin Mezuniyet sevincine, Saray Belediye Başkanı Nazmi ÇOBAN, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.M.İhsan SOYSAL, Saray İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin KESKİN, İlçe Emniyet Müdürü Murat TABAK Öğrencilerimiz ve aileleri katılarak ortak oldular.

            Törende; mezunlar adına bir konuşma yapan dönem birincisi Zafer TÜFEK, burada aldıkları eğitimle hayata atılacaklarını, kendilerini bu günlere hazırlayan tüm hocalarına arkadaşları adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

            Ardından söz alan Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.Zeki Ünal YÜMÜN yaptığı konuşmada “Bu müstesna günde bizleri yalnız bırakmayan öğrenci ailelerine ve misafirlere teşekkür ederek, Yüksekokulumuzun yeni bina inşaatının yapımında emeği geçen Saray Kaymakamı Hüseyin ÖNER’ e, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK’ e, Saray Belediye Başkanı Sayın Nazmi ÇOBAN’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek öğrencilerimizin yetiştirilmesinde ve bu günlere gelmelerinde büyük emekleri bulunan Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına da ayrıca teşekkür etti.

            Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M.İhsan SOYSAL “ Sizlerle böyle mutlu ve müstesna bir günde beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Siz değerli öğrencilerimiz burada aldığınız eğitim ile birlikte yeni bir yaşama başlayacaksınız. Eğitim elbette burada bitmiyor, hiçbir zaman mevcut olan bilginizle hayatınızı sürdürmeyin, dünyadaki gelişmelere paralel olarak kendinizi sürekli geliştirmeli ve yenilemelisiniz. Yolunuz daima açık olsun” diyerek öğrenci ailelerine ve Yüksekokul öğretim elemanlarına teşekkür etti.

            Saray Belediye Başkanı Nazmi ÇOBAN ise yaptığı konuşmada “ Bundan sonraki hayatınızda da eğitimi hayatınızdan çıkarmadan, soran sorgulayan araştıran bireyler olun. Ailenize, çevrenize ve ülkenize faydalı bireyler olmak için sürekli kendinizi yenileyin. Ülkemizin sizin gibi pırıl pırıl ışık saçan gençlere ihtiyacı var, bu mutlu gününüzde sizleri kutluyor ve ailelerinizi de tebrik ediyorum” dedi.

                       Mezuniyet konuşmalarının ardından Yüksekokulumuz Programlarında dereceye giren öğrencilerimize protokol tarafından günün anısına plaket takdimi yapıldı.

            Yüksekokulumuz öğretim elemanlarınca mezun öğrencilerimize Mezuniyet Belgeleri verildikten sonra öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatarak gösterdiler.