Saray Meslek Yüksekokulu
2014-06-23

2013 – 2014 AKADEMİK YÜKSEKOKULUMUZDA MEZUNİYET COŞKUSU



2013 – 2014 AKADEMİK YÜKSEKOKULUMUZDA MEZUNİYET COŞKUSU

            Yüksekokulumuz 2013 – 2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde büyük katılım coşkuyla kutlandı.

            Törene, Saray Kaymakamı Sayın Hüseyin ÖNER, Saray Belediye Başkanı Sayın Nazmi ÇOBAN, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Fatih KONUKÇU, Saray İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin KESKİN ile Öğrencilerimiz ve aileleri katılarak sevincimize ortak oldular.

            Törende; mezunlar adına bir konuşma yapan dönem birincisi Aysel KARABULUT, burada aldıkları eğitimle hayata atılacaklarını, kendilerini bu günlere hazırlayan tüm hocalarına arkadaşları adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

            Ardından söz alan Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.S.Ahmet MENTEŞ yaptığı konuşmada “Bu müstesna günde bizleri yalnız bırakmayan öğrenci ailelerine ve misafirlere teşekkür ederek, Yüksekokulumuzun yeni bina inşaatının yapımında emeği geçen Saray Kaymakamı Hüseyin ÖNER’ e, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK’ e, Saray Belediye Başkanı Sayın Nazmi ÇOBAN’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek öğrencilerimizin yetiştirilmesinde ve bu günlere gelmelerinde büyük emekleri bulunan Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına da ayrıca teşekkür etti.

            Saray Belediye Başkanı Nazmi ÇOBAN ise yaptığı konuşmada “ Bundan sonraki hayatınızda da eğitimi hayatınızdan çıkarmadan, soran sorgulayan araştıran bireyler olun. Ailenize, çevrenize ve ülkenize faydalı bireyler olmak için sürekli kendinizi yenileyin. Ülkemizin sizin gibi pırıl pırıl ışık saçan gençlere ihtiyacı var, bu mutlu gününüzde sizleri kutluyor ve ailelerinizi de tebrik ediyorum” dedi.

            Ardından söz alan Saray Kaymakamı Sayın Hüseyin ÖNER’ de, Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın Eğitimden geçtiğini belirterek “ Bizde bu sevdaya inanarak ve gönül vererek ilçemiz Saray’a yakışır yeni bir Yüksekokul binasının yapılması gerektiğini düşünerek çalışmalara başladık ve şu anda yeni Yüksekokulumuzun Kaba inşaatını bitirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda bize destek olan başta Rektörümüz Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK’ e, Belediye Başkanımız Sayın Nazmi ÇOBAN’ a ve Sarayımızın fedakar esnafına, tüccarına ve halkına teşekkür ediyor ve mezun olan siz sevgili öğrencilerimize bundan sonraki hayatınızda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

            Mezuniyet konuşmalarının ardından Yüksekokulumuz Programlarında dereceye giren öğrencilerimize protokol tarafından günün anısına plaket takdimi yapıldı.

            Yüksekokulumuz öğretim elemanlarınca mezun öğrencilerimize Mezuniyet Belgeleri verildikten sonra öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatarak gösterdiler.