2022-12-14

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası''''na Ziyaret

ÇERKEZKÖY TİCARET ve SANAYİ ODASINA ZİYARET

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr.Uğur AKYOL tarafından; 12 Kasım 2022 tarihinde
gerçekleşen oda seçimlerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
13.12.2022 tarihinde gerçekleşen ziyarete Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Hüseyin AYDIN, Öğr.Gör.Dr. Melike ÖNCE NİŞANCIOĞLU ile Yüksekokul Sekreteri Mesut KABAAĞAÇ’ da eşlik ettiler.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Meslek Yüksekokulumuz ile ÇTSO arasında iş birliğine her zaman açık olduklarını, Saray Meslek Yüksekokulu ile geçmiş yıllarda birlikte çalıştıklarını ve 2023 yılının şubat ayında Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret edeceklerini ifade etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Uğur AKYOL’ da, Namık Kemal Üniversite Rektörlüğünce bu yıl uygulamaya konulan “İşletmede Mesleki Eğitim” yönergesinden bahsederek, ÇTSO üyesi Firmalarla Protokoller yaparak işbirliğinin geliştirilmesini arzu ettiklerini ifade etti.